Táboraink

Halloween tábor

2021. OKTÓBER 25-28. KÖZÖTT AZ ŐSZI SZÜNETBEN

Halloween tábor

2021. OKTÓBER 25-28. KÖZÖTT AZ ŐSZI SZÜNETBEN

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek! 

Az őszi szünetben szuper négynapos táborral készülünk, ahol főszerepben a Halloween lesz.

Miket fogunk csinálni? Lesz tökfaragás, halloweeni dekorációk készítése, jelmezverseny, pizzaparty és sok más izgalmas program.

A tábort kisiskolásoknak (6-12 éves kor) ajánljuk. 

A tábor minden nap meleg étkezést (utolsó nap pizzát) és friss gyümölcsöt tartalmaz. 

Tematika:

Hétfő: Őszi dekorációk és Halloween-i játékok készítése

Kedd: TÖKjó nap, tökfaragás és tökmóka

Szerda: Kazamaták és szabadulószoba, városi túra

Csütörtök: Jelmezkészítés, pizzaparty és Halloween buli (megtelt)

A tábor teljes költsége: 29 000 Ft/fő (Testvérkedvezmény: 10%)

Napijegy: 7500 Ft/fő/nap

Ha a járványügyi rendelkezések nem teszik lehetővé a táborszervezést, akkor a befizetett teljes összeg visszatérítésre kerül. 

A jelentkezést követően bővebb tájékoztatást küldünk e-mailben.

Jelentkezni az űrlap kitöltésével lehet. Bővebb információ: +36204463465

Kistudós és Nagytudós tábor

A Világutazó táborért görgess tovább!

Nyári táboraink egész naposak (08:00-tól 17:00-ig) és kis létszámúak (max. 10 fő/turnus), hogy minden gyermek igazi és valós odafigyelést kapjon. A tábor költsége 29 000 Ft/fő/turnus, (bővebben: Áraink), amely a kísérletek és foglalkozások alapanyagain túl napi egy meleg ebédet és friss gyümölcsöt is tartalmaz. 

A hét során a gyerekek játékos formában ismerhetik meg a körülöttünk lévő világot, kis felfedezőkké válhatnak a közeli Bem téren, saját maguk kísérletezhetnek különböző anyagokkal. 

A kisebb és nagyobb gyerekek különböző szemmel látják a világot, ezért külön táborokat szervezünk az alsósoknak (Kistudós) és a felsősöknek (Nagytudós). A turnusokért görgess tovább!

A 6-12 éveseknek augusztus 10-12. és 23-25. között Gyereksarok és nyárzáró minitáborral készülünk. A minitábor költsége: 18 000 Ft/fő (testvérpárok esetén 16 000 Ft/fő). 

A  turnusokra  a jelentkezés a lap alján érhető el, vagy telefonon (+36-20-446-3465), illetve személyesen a Gyereksarok Alkotóműhelyben (05.17-től). A biztos jelentkezéshez előleg befizetése szükséges (10 000 Ft/fő), erről bővebb tájékoztatást a jelentkezést követően adunk. A jelentkezésért görgess tovább!

Világutazó tábor

A Világutazó táborban a gyerekek egy héten keresztül minden nap más és más birodalomba, új kultúrába nyerhetnek betekintést.

Nyári táboraink egész naposak (08:00-tól 17:00-ig) és kis létszámúak (max. 12 fő/turnus), hogy minden gyermek megtapasztalhassa a közösségi élményt. A tábor költsége 29 000 Ft/fő/turnus, (bővebben: Áraink), amely a foglalkozások alapanyagain túl napi egy meleg ebédet és friss gyümölcsöt is tartalmaz.

A hét során a gyerekek csapatjátékos formában ismerhetik meg a történelmet és a körülöttünk lévő világot, olimpiai bajnokokká, lovagokká, királyokká és királynőkké válhatnak.

A táborba a 6-12 éves korosztályt várjuk.  A turnusokért görgess tovább!

A turnusokra a jelentkezés a lap alján érhető el, vagy telefonon (+36-20-446-3465), illetve személyesen a Gyereksarok Alkotóműhelyben.  A biztos jelentkezéshez előleg befizetése szükséges (10 000 Ft/fő), erről bővebb tájékoztatást a jelentkezést követően adunk. A jelentkezésért görgess tovább!