Bemutatkozás

Rólunk

A Gyereksarok Alkotóműhelyt azért hoztuk létre, hogy a 6-12 éves korosztály tudományos kísérletek, izgalmas, interaktív foglalkozások keretében ismerkedhessen meg a világgal. 

Pedagógusként, munkánk során több éve foglalkozunk gyerekek fiatalok oktatásával és nevelésével. A világ felfedezésének lehetőségét, a tudományok szeretetét, a közös alkotás és tanulás örömét szeretnénk átadni a hozzánk ellátogató gyerekeknek a Gyereksarok Alkotóműhelyben. Ismerd meg szolgáltatásainkat! 

A csapatunk

Már egészen kicsi koromtól kezdve úgy nőttem fel, hogy az életem különböző korú gyerekek között telt. Mivel tanárcsaládból származom, így az oktatás, a gyerekek szeretete és a velük való közös munka és a táboroztatás is az életem része volt mindig is. 2018-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetemen terület- és településfejlesztő geográfusként, majd az oktatás felé fordulva elvégeztem az idegenvezetői szakmát ahol gyerekek utaztatásával foglalkoztam. Jelenleg a győri egyetem jogi karán dolgozom, amely mellett rendezvényszervező, gyermekpszichológiai konzulens és általános iskolai tanítói képzettséget is szereztem. Remélem, hogy találkozunk a Gyereksarokban!

"A múlt megismerésén alapul a jelen, és formálódik a jövő." Az idézetet először kiskunfélegyházi általános iskolámban olvastam ötödik osztályos tanulóként, a történelem terembe lépve függött egy keretben a tábla felett. A mondat jelentősége meghatározó számomra, mivel ehhez kapcsolódik első emlékem, mikor eldöntöttem, hogy tanár szeretnék lenni. 2019-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetemen földrajz és történelem szakos tanárként, azóta a győri Révai Miklós Gimnáziumban tanítok. Pályafutásom során számos sikert értek el diákjaim, Földrajzi Diákolimpián, OKTV-n szerepeltek jó eredményekkel. Hiszem, hogy a tudományos érdeklődést, a komplex gondolkodást és a tehetséggondozást már a legkisebb korosztályokban érdemes elkezdeni!