Mit kínálunk?

 Tervezett foglalkozásokat, táborokat, születésnapi bulikat, esküvőket és céges rendezvényeket

A Gyereksarok Alkotóműhelyben a gyerekek élményeket, tehetséggondozást, odafigyelést, készség- és képességfejlesztést kapnak tőlünk a hét minden napján.


Esküvői Gyereksarok, céges rendezvények

Az esküvő az egyik legfontosabb állomás egy pár életében. Mindenki szeretné, ha vendégeik jól éreznék magukat, ehhez nyújt segítséget a Gyereksarok. Esküvőkön gyereksarkot alakítunk ki, ahol rengeteg játékkal, programmal várjuk a legkisebb vendégeket. Szolgáltatásunk Győrön kívül is elérhető. Az űrlap kitöltésével lépj velünk kapcsolatba a bővebb információkért.

Céges rendezvényeken is fontos, hogy a kisebbek és nagyobbak is jól érezzék magukat. Ehhez kitelepülést vállalunk, különféle programelemekkel, érdekes kísérletekkel. Az űrlap kitöltésével lépj velünk kapcsolatba.

Lépj velünk kapcsolatba! Kérj tőlünk bővebb tájékoztatást az űrlap kitöltésével! 

Tehetséggondozó foglalkozások

Hétfőtől szombatig különböző időpontokban más és más foglalkozásokat tartunk. A tematikáink a tudományok, a játékos tanulás, a képességfejlesztés, a készségfejlesztés, a mozgás és a világ megismerése köré csoportosulnak. Foglalkozásaink közül kedvedre válogathatsz, bővebb információk és jelentkezés a Foglalkozások és jelentkezés menüpontban elérhetőek. Szombatonként hosszabb, tematikus foglalkozásokkal készülünk, melyek honlapunkon,  Facebook és Instagram oldalunkon is elérhetőek.

Hétfőtől szombatig: a megadott időpontokban

Nyári élménytáborok és Hallooween tábor 

Nyári táboraink egész naposak (08:00-tól 16:00-ig). A hét során a gyerekek játékos formában ismerhetik meg a körülöttünk lévő világot, kis felfedezőkké válhatnak a közeli Bem téren. Különböző tematikákkal készülünk (Világutazó, Kistudós, Varázstábor, Halloween), hogy minden gyermek megtalálhassa azt, ami hozzá illik. 

A részletek, a turnusok és a jelentkezés a Táboraink menüpontban érhetőek el, vagy telefonon (+36-20-446-3465), illetve személyesen a Gyereksarok Alkotóműhelyben.

Szülinapi és más bulik 

Szülinapi és más bulik teljes körű megszervezését is vállaljuk, ehhez külön egyeztetés szükséges a megadott elérhetőségeken. (Treml Júlia: 06-20-4463-465)

Lássuk a foglalkozásokat!